2012. január 29., vasárnap

Dóra, a felfedező: Buli van! - Jelenlegi ára: 2 289 Ft


Készülj a vidám ünneplésre Dórával és Csizivel! Segíts Dórának, hogy elvigye Csizit egy szuper meglepetés buliba, Pablo-nak, hogy megszólaljon a varázsfurulyája, El Coquí-nak, az éneklő békának, és még másoknak is! Induljunk a kalandra!
Epizódok:
1. MEGLEPETÉS!: Dóra meglepetés szülinapi bulit szervez Csizinek. Segíts nekik a meglepetésekkel tarkított úton, ami egy csirkefarm, Swiper és sok izgalmas dolog mellett halad el!
2. PABLO FURULYÁJA: Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy Pablo nevű kisfiú, akinek volt egy bűvös furulyája… ami aztán egy napon elveszett egy viharban.
3. A BÉKA: Dóra és Csizi összetalálkoznak El Coquí-val, a csodálatos hangú békával, aki azonban csak a távoli szigetén hajlandó énekelni. Segíts Dórának és Csizinek visszajuttatni a békát saját szigetére, hogy meggyógyuljon és újra énekeljen.
4. RAGASZTÓSZALAG: Benny, a bika sürgősen ragasztószalagra szorul. A hőlégballonja kilyukadt, és épp a Krokodil-tó felé tart! Segíts Dórának és Csizinek, hogy el tudják juttatni a ragasztószalagot Benny-nek, hogy megfoltozhassa a ballonját.
 
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (DD 2. 0)
Felirat: -
Kép: 4: 3
Játékidő: 96 perc
Extrák: Interaktív menük, Jelenetek közvetlen eléréssel
Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!



Jelenlegi ára: 2 289 Ft

Az aukció vége: 2012-02-16 08:57
. Dóra, a felfedező: Buli van! - Jelenlegi ára: 2 289 Ft